Puulämmitteinen tynnyrisauna

TYNNYRISAUNA (PUUOVI) Ø180 CM / PUUKIUAS / ERISTETYN SAVUPIIPUN, SUOJAPELLIT

Tilaa tästä 4285€!

TYNNYRISAUNA / PUUKIUAS / ERISTETYN SAVUPIIPUN, SUOJAPELLITPieni ja helposti sijoitettava lämpöpuusta valmistettu sauna. Kokonaiskorkeus katto mukaanlukien on 250 cm, ilman kattoa 206 cm. Sisäkorkeus* ja sisähalkaisija ovat 180 cm. Istuinkorkeudet ovat 45 ja 78 cm. Tilaa viidelle hengelle. Puulämmitteisen saunan lämmitysaika on n. 20 minuuttia! Lämmitys 6 kW puukiuas valmishormilla. Lämpökäsitellyllä männyllä on sellainen ominaisuus että siitä erittyy mieto tervatuoksu kun saunaa lämmitetään. Saunomisen yhteydessä tämä lisää hyvänolontunnetta. Jos lämmintä vettä ei ole saatavilla, niin silloin lämminvesivaraaja on hyvä vaihtoehto lisävarusteeksi puukamiinalle! Kamiinaputkesta tuleva lämpö lämmittää nopeasti varaajassa olevan veden joka sitten voidaan sekoittaa kylmän veden kanssa sopivan lämpimäksi.

Kattohuopamateriaali (värivaihtoehto vapaasti valittavissa) sisältyy, vakioväri musta.

HUOM! Suojapelti kamiinan ja seinän väliin sekä kamiinan alle sisältyy. Tässä vaihtoehdossa katon läpiviennit ovat valmiina savupiippua varten. Valovaihtoehtoina joko 12 ledin valosarja sekä 19-Led lamppu joka vaihtaa sävyä. Perusistuin sisältyy! HUOM! Lepoistuin ei mahdollinen.

* Erikoistilauksesta sisäkorkeutta voidaan muuttaa toiveiden mukaisesti. Se vaikuttaa kuitenkin hintaan ja toimitusaikaan, jotka voivat vaihdella sesonkikohtaisesti.